Fašírky “vyprážané” v rúre
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 veľký plech
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (3.7 /5)
- (3 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1000 g bravčové pliecko mleté
- 2 ks stredná cibuľa
- 6 - 8 ks suchár alebo 3 ks stará žemľa
- 300 ml mlieko
- 2 ks vajce
- 2 KL majorán sušený
- 6 ks strúčik cesnak
- 1 hrsť čerstvá nasekaná petržlenová vňať
- soľ
- čierne korenie mleté
- .
- strúhanka
- olej na pomastenie
Postup
- 1. Do väčšej misy si dáme mleté mäso, ktoré sme si pomleli s cibuľou a cesnakom. Ak mäso kúpime už pomleté, tak si cesnak a cibuľu posekáme napr. tyčovým mixérom. V mlieku namočíme na kocky narezané žemle, alebo nalámané sucháre a celú masu pridáme k mäsu.
- 2. Pridáme vajíčka a ostatné korenie.
- 3. Celú masu dobre premiešame (najlepšie rukami) a necháme postáť cca 30 min.
- 4. Celé to ešte raz dobre premiešame a tvarujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke a ukladáme na veľký plech vyložený papierom a omastený olejom. Fašírky aj zvrchu trošku pokvapkáme olejom.
- 5. Pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov cca 40-50 minút.
- 6. Podávame so šalátom a zemiakovou kašou, alebo s obľúbeným prívarkom.
- 7. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
3 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(3.7 / 5)
No comments yet.