Bedle na rasci
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- klobúky bedle vysokej
- masť (olej, maslo)
- rasca drvená
- soľ
- čierne korenie mleté
Postup
- 1. Bedle na sucho dôkladne očistite, zbavte ich nožičiek a nakrájajte na malé kúsky, alebo nechajte celé klobúčiky, ktoré ponarezujte na dvoch, troch miestach, aby sa neskrútili.
- 2. Bedle môžete robiť na masle, alebo oleji, ale najlepšie sú vraj na masti, čo môžem potvrdiť.
- 3. Na panvici si rozohrejte 1 PL masti. Medzi tým si bedle osoľte, okoreňte a posypte rascou.
- 4. Na rozpálenej masti si huby orestujte z obidvoch strán. Restujte pri nižšej teplote, kým sa neodparí voda z húb.
- 5. Orestované bedle podávame ešte teplé, najlepšie s čerstvým chlebíkom.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Kategória : Grilovačka, Huby, Studené, teplé chuťovky
- Typ receptu : Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.