Hovädzie na hubách
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 4
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 600 g hovädzie mäso /zadné, plece a pod./
- 1 ks väčšia cibuľa
- hrsť sušené huby alebo 2 hrste čerstvé
- 1 ks hubový bujón, alebo hubové korenie
- 1-2 PL horčica
- soľ
- čierne korenie mleté
- červená paprika mletá
- olej
- cca 1-2 PL solamyl alebo hl. múka na zahustenie
Postup
- 1. Hovädzie mäso si umyjeme a narežeme na rezance.
- 2. Na oleji si do zlatova opražíme cibuľu, poprášime ju červenou paprikou premiešame a rýchlo pridáme mäso, aby nezhorkla, podlejeme hubovým vývarom, okoreníme osolíme pridáme horčicu, horúcou vodou sparené huby a dusíme do mäkka.
- 3. Keď je už mäso mäkké deravou varechou ho vyberieme a šťavu si zahustíme hladkou múkou alebo solamylom rozmiešaným v trošku vody. Trošku prevaríme, pridáme mäso premiešame a môžeme podávať.
- 4. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4
- Kategória : - hovädzie, Huby, Mäso
- Typ receptu : Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.