Krémová polievka z tekvice Hokkaido
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 hrniec
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1 kg očistenej tekvice
- 3 ks zemiak
- 1,5 l voda alebo podľa potreby
- 1 kocka zeleninový bujón alebo vývar
- soľ
- čierne korenie mleté
- olej
- 1 ks cibuľa
- tekvicový olej (nemusí byť)
Postup
- 1. Tekvicu si olúpeme, odstránime dužinu a narežeme na malé kúsky. Zemiaky si taktiež očistíme a narežeme.
- 2. Na oleji opražíme, narezanú cibuľu so svetlo hneda, pridáme tekvicu, zemiaky a podlejeme vodu (alebo vývarom).
- 3. Pridáme bujón, korenie soľ a varíme do rozvarenia. Nakoniec polievku rozmixujeme tyčovým mixérom a ak je to potrebné zriedime podľa potreby, samozrejeme aj dochutíme.
- 4. Podávame pokvapkanú tekvicovým olejom, ale nemusí byť.
- 5. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.