Minútková hubová omáčka podľa Emanuele Ridi
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 2+
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (1 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 200 g čerstvé huby (alebo mrazené)
- 4 PL olivový olej
- 2 strúčiky cesnak
- 200 ml biele dezertné víno
- 300 ml vývar (možno aj viac)
- čierne korenie mleté
- soľ
- čerstvá petržlenová vňať
Postup
- 1. Na panvicu si nalejeme olej, pridáme nožom roztlačené strúčiky cesnaku, ktoré opečieme do zlatova a z oleja vyberieme.
- 2. Pridáme na plátky narezané čerstvé huby, podlejeme vývarom a vínom a dusíme.
- 3. Okoreníme, osolíme a dusíme do mäkka tak 10 min. Množstvo omáčky vývarom doladíme a nakoniec po vypnutí dochutíme na jemno nasekanou petržlenovou vňaťou.
- 4. Omáčkou prelievame hovädzie jemné plátky, steaky, prírodné rezne z bravčového karé, alebo prírodné kuracie plátky.
- 5. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
1 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.