
Pečené morčacie stehno s cesnakom a cibuľou
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 plech
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (1 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 6 ks morčacie stehno spodné s kožou
- 2-3 ks hlávka cesnaku
- 4-6 ks stredná cibuľa
- soľ
- olej
- grilovacie korenie
- slanina ( nemusí byť )
- voda na podliatie
Postup
- 1. Morčacie stehná si umyjeme a každé si prešpikujeme strúčikmi cesnaku podľa chuti.
- 2. Každé stehno si potom jemne nasolíme a posypeme zo všetkých strán grilovacim korením s obsahom soli.
- 3. Stehná uložíme na plech, pokvapkáme olejom a všade okolo rozložíme očistenú a na štvrťky nakrájanú cibuľu a cesnak buď celú hlávku rozrezanú na polovicu, alebo iba očistené strúčiky.
- 4. Celé to podlejeme tak cca 300-400 ml vody, zakryjeme alobalom a pečieme pri 200 strupňoch cca 2 hodiny.
- 5. Pred koncom mäso zapečieme do chrumkava a podávame so zemiakmi.
- 6. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Ovocná smotanová torta
- Iva Vargová komentoval Dobošové rezy podľa originálneho receptu z roku 1884
- Iva Vargová komentoval Makový koláč s vanilkovým krémom
- lucia komentoval Makový koláč s vanilkovým krémom
- Denis komentoval Ovocná smotanová torta
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
1 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.