Pečený morský vlk s maslom a bylinkami
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 2 ryby
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 2 ks ryba morský vlk
- 2 ks citrón /jeden z toho na ozdobu/
- morská soľ
- 200 g maslo
- bylinky podľa chuti napr. rozmarín, tymián, bazalka, petržlenová vňať.
Postup
- 1. Rybu si dobre umyjeme, osušíme a morskou soľou dobre nasolíme zvonku aj zvnútra. Na povrchu môžme rybu pred solením pár krát narezať.
- 2. Citrónovou šťavou z jedného citróna pokvapkáme vnútro rýb a poukladáme hrubšie plátky masla a vetvičky biliniek môže aj zmiešaných viac druhov . Pár plátkov masla uložíme aj na vrch ryby.
- 3. Zaujímavosťou je že táto ryba má tak chutné mäso že naozaj nie je potrebné žiadne iné koreniny.
- 4. Pečieme v pekáči na mastnom papieri v rúre zohriatej na 180-200 stupňov. Podávame s vareným zemiakom, poliatym výpekom a ozdobené citrónom.
- 5. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.