Štipľavinka
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 2 kg pomleté paradajky
- 130 g cukor
- 65 g soľ
- 100 ml olej
- 160 ml ocot
- 3 ks bobkový list
- 5 ks strúčik cesnaku
- 1/3 bal. čierne korenie celé
- 1 kg pomleté feferónky
Postup
- 1. Do hrnca si dáme všetko okrem feferóniek, a bobkový list a čierne korenie si môžme zabaliť do kúska látky /gazy/, aby sme ho potom nemuseli "loviť".
- 2. Celé to varíme tak 20 minút, potom pridáme feferónky a varíme ešte tak 30 min, ale aj dlhšie kým nám masa pekne nezhustne.
- 3. Horúce dáme do čistých fliaš, uzatvoríme otočíme hore dnom a necháme vychladnúť.
- 4. Zmes je vhodná do pokrmov, dresingov, alebo len tak ako pochutina
- 5. TIP: Praktickejšie je to dávať do maličkých fľaštičiek, pretože pasta je dosť pikantná a používa sa z nej veľmi malé množstvo.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Kategória : Zaváranie, pochutiny
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.