Šuhajdy z Ľadových gaštanov
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Produkt
- 30 ks
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (2 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 300 g čokoládová tyčinka Ľadové gaštany
- 100 g čokoláda na varenie
- 200 g stužený tuk Cera
- .
- 50 ml mlieko
- 80 g mleté orechy
- 100 g práškový cukor
- 1 PL rum
- 1 bal. vanilkový cukor
- 4 ks rozmrvené piškóty
- .
- orechy na ozdobu
- .
- papierové košíčky
Postup
- 1. Vo vodnom kúpeli si rozpustíme ľadové gaštany, čokoládu a Ceru. Do košíčkov si nadávkujem cca 2 PL čokoládovej zmesi, do stredu nádávkujeme plnku a zakryjeme cca dvomi- tromi PL čokolády a jemne poklepeme s podložkou, aby sa čokoláda pekne urovnala.
- 2. Plnka: Mlieko s práškovým cukrom privedieme do varu, vypneme, pridáme orechy, vanilkový cukor, piškóty a rum. Po vychladnutí malou lyžičkou dávkujeme do košíčkov.
- 3. Ľubovoľne ozdobíme: orechom, višňou, lentilkou, guličkami a pod. Šuhajdy necháme vychladiť a podávame.
- 4. Dobrú chuť !!!
- Kategória : Nepečené dezerty, Vianočné dobroty
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
2 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.