Anglický suchár
-
- Produkt
- 1 forma srnčí chrbát
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 4 ks bielko
- 140 g práškový cukor
- 140 g hladká múka
- hrsť orechov (mandle, vlašské, lieskové )
Postup
- 1. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh, do ktorého zašľaháme práškový cukor, zľahka zamiešame hl. múku a celé orechy (mandle, liekové oriešky a pod.)
- 2. Cesto vylejeme do vymastenej a hrubou múkou vysypanej formy na srnčí chrbát a upečieme pri teplote 180 stupnov cca 30-45 minút. Vyskúšame špilkou.
- 3. Po upečení múčnik vyklopíme, a ešte teplý zabalíme do fólie vysypanej práškovým cukrom.
- 4. Na druhý deň pokrájame na tenučké plátky a vysušíme v rúre pri teplote 80 stupňov cca 30-45 minút, alebo podľa potreby, rúry a hrúbky plátkov do svetlohneda.
- 5. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 20+
- Kategória : - zdravšie Vianoce, Vianočné dobroty, Zákusky, koláče
- Typ receptu : Koláč
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.