Fazuľové cestoviny v špenátovo-smotanovej omáčke s kuracím mäsom
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 panvica
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 200 g cestoviny z čiernej fazule
- 600 g kuracie prsia
- 1 bal. mrazený špenát pretlak
- 50 g maslo
- 400 ml šľahačková smotana
- 1/2 KL čierne korenie mleté
- 1 KL solamyl
- 1/2 KL soľ
- 3-5 strúčikov cesnak
Postup
- 1. Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky, posypeme soľou a mletým korením.
- 2. Na masle sprudka osmažíme kuracie prsia - max. 3 minúty, len aby sa zatiahli, ale aby zbytočne nevyschli. Potom ich vyberieme a necháme chvíľočku odpočívať, zatiaľ si dokončíme omáčku.
- 3. Do výpeku pretlačíme cesnak a chvíľu necháme prevrieť.
- 4. Pridáme špenátový pretlak, premiešame, pridáme smotanu a prevaríme.
- 5. Pridáme mäso aj so šťavou čo pustilo. Prevaríme a nakoniec zahustíme solamylom,
- 6. Priebežne si uvaríme cestoviny, zmiešame s omáčkou a podávame.
- 7. Môžeme posypať strúhaným syrom.
- 8. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.