Ryba v bylinkovom cestíčku
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 misa
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (1 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1 kg ryba filé, filety a pod.
- hladká múka
- soľ
- .
- 100 ml mlieko
- 3 ks vajce
- 3-5 PL solamyl
- 3 PL hladká múka (alebo podľa potreby)
- 2 KL grilovacie korenie (najlepšie Mäspoma)
- 1 KL tymián sušený
- 1KL rozmarín sušený
- 1/2 KL soľ
Postup
- 1. Rybacie filé si umyjeme, osušíme a jemne osolíme.
- 2. Zo surovín si metličkou vymiešame cestíčko. Optimálna hustota je ked sa nám udrží na rybe, ale väčšina stečie späť . To že si ho treba doladiť píšem preto, lebo vajíčka a lyžice sú rôznej veľkosti.
- 3. Na panvici si zohrejeme menšie množstvo oleja, alebo masti. Osolené ryby obalíme v hladkej múke, namáčame do cestička, necháme odkvapkať a opečieme na panvici z obidvoch strán. Opekáme na strednom ohni, ináč sa cestičko rýchlo pripáli a ryba sa nám neurobí.
- 4. Ryby si ukladame na servítku, aby nám vysala prebytočný olej a podávame so zemiakovým, hráškovým, mrkvovým, zelerovým, alebo batátovým pyré a ideálne aj šalátom.
- 5. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
1 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.