Segedínsky guláš
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 6
- Obtiažnosť Stredné
Hodnotenie receptu
- (3.5 /5)
- (2 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1000 g bravčové stehno /my máme radi chudšie / alebo plece
- 800 g kyslá kapusta /napr. Lidl je super/
- 2 ks veľká cibuľa
- cca 2 PL červená paprika mletá
- 1 bujón masox
- rasca mletá
- bobkový list
- soľ
- čierne korenie mleté
- olej
- 250 ml smotana na varenie
- 250 ml šľahačková smotana 33%
- hladká múka
Postup
- 1. Mäso si umyjeme a nakrájame na kocky cca 2 cm.
- 2. Cibuľu si narežeme a opražíme na oleji do sklovita, pridáme mäso, papriku a rýchlo to osmahneme a podlejeme pohárom vody, aby paprika nezhorkla.
- 3. Pridáme premytú /podľa chuti/ kapustu, ktorú si nakrájame na menšie rezance, korenie a dusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, prilejeme zátrepku zo zmiešanej smotany a múky.
- 4. Trošku smotany si necháme na boku, keby sme zahustili veľmi.
- 5. Chvíľu za stáleho miešanie prevaríme a podávame s knedľou.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 6+
- Kategória : - bravčové, Mäso
- Typ receptu : Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
2 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(3.5 / 5)
No comments yet.