Vyprážané šampiňóny s cesnakovým dipom
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 500 g surových malých šampiňónov
- .
- Na cestíčko:
- 100 ml mlieko
- 2 ks vajcia
- 50 g hladká múka
- vegeta, alebo hubové korenie /nemusí byť/
- čierne korenie mleté
- soľ
- Na obaľovanie:
- strúhanka
- Dresing:
- 150 ml biely jogurt alebo kyslá smotana
- 2 strúčiky pretlačeného cesnaku
- nasekaná pažitka /nemusí byť/
- čierne korenie mleté
- soľ
- .
Postup
- 1. Šampiňóny si očistíme a hlúbiky skrátime.
- 2. Z prísad si vymiešame cestíčko v ktorom dôsledne namáčame šampiňóny a obaľujeme v strúhanke
- 3. Vyprážame vo fritéze, alebo v hlbšej panvici, aby boli šampiňóny v oleji ponorené.
- 4. Podávame so zemiakmi a v tomto prípade s cesnakovým dresingom.
- 5. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.