Výborná pochúťka pre návštevu, alebo len tak k vínku a pivu.
Kuracie tyčinky
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 350 g kuracie prsia
- 70 g hladká múka
- 50 g škrobová múčka
- 1 KL prášok do pečiva
- 150 ml voda
- 2 PL olej
- 80 g sezamové semienka
- .
- šťava 2 1/2 citróna
- soľ
- čierne korenie mleté
- olej na vyprážanie
Postup
- 1. Kuracie prsia si umyjeme, očistíme nareťeme na plátky , veľmi jemne naklepeme a narežeme po dĺžke na tenké rezance, ktoré osolíme a opepríme
- 2. V miske si zmiešame múku, škrobovú múčku, prášok do pečiva, olej a po trošku pridávame vodu (môže sa stať, že nepoužijete celé množstvo vody tak aby nám vzniklo hustá cestičko, ktoré sa nám bude pekne lepiť na mäso, pridáme sezam a premiešame.
- 3. Rezance v cestičku namáčame tak aby boli ním pekne obalené a vyprážame v rozpálenom oleji do zlatova z oboch strán.
- 4. Necháme ich na papierovej utierke usušiť od oleja. Rezance podávame so zeleným šalátom pokvapkane citrónovou šťavou . Podávame k pivu a vínu. Dobrú chuť !!!
- Kategória : - hydina, Mäso, Studené, teplé chuťovky
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.