Pečený pstruh na cesnaku so zeleninou
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 4 pstruhy
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 4 ks čerstvý, alebo mrazený pstruh
- 10 ks strúčik cesnak
- čierne korenie mleté
- soľ
- červená paprika mletá
- 8 ks hrubšie plátky masla
- zelenina podľa fantázie
- 1 ks citrón
- .
Postup
- 1. Umytého a vyčisteného pstruha osolíme, opepríme, okoreníme červenou paprikou, do vnútra pstruha dáme na plátky cesnak dostatočné množstvo, položíme na plech vystlaný papierom na pečenie, obložíme dostatočným množstvom masla, poprípade olivového oleja a obložíme zeleninou podľa chuti.
- 2. Napr: stopkový zeler, paradajky, cibuľa, cuketa, paprika......
- 3. Pečieme pri 180-200 stupňoch cca 20 min, záleži to však na konkrétnej rúre.
- 4. Podávame s citrónom a chlebom, alebo rôzne upravenými zemiakmi.
- 5. Dobrý chuť !!!
- Počet porcií : 4
- Kategória : - ryby, - zdravšie Vianoce, Diétne recepty
- Typ receptu : Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.