
Opekané ryžové rezance s kuracím mäsom a zeleninou
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 panvica
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (2 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 300 g ryžové rezance
- 300 g kuracie mäso
- 2 ks mrkva
- 100 g čínska kapusta
- 100 g mrazený hrášok
- 4 ks stručikov cesnak
- 1 ks červená paprika
- 1 malá konzerva šampiňóny
- 1/2 pór
- 100 g bambusové výhonky sterilizované
- 6 PL sójová omáčka
- kurkuma
- mletý zázvor
- mleté chilli alebo sušená paprička
- olej
- soľ
Postup
- 1. Rezance si pripravíme podľa návodu na sáčku a necháme odkvapkať.
- 2. Mäso si narežeme na malé kúsky a na panvici sprudka na oleji opečieme. Podlejeme vodou a chvíľku podusíme tak 10 min.
- 3. Mrkvu si narežeme na tenučké plátky /napr. pomocou škrabky na zemiaky/, pór na tenučké polkolieska, papriku a kapustu na jemné rezančeky.
- 4. Keď je mäso udusené, pridáme pretlačený cesnak, postupne pridávame od najtrvdšej zeleniny až po najmäkšiu, premiešame poopekáme, ale nie dlho, aby sme mali zeleninu chrumkavú. Keď je už voda vyparená, pridáme sójovú omáčku a korenie a premiešame.
- 5. Nakoniec pridáme odkvapkané rezance a v pokrme ich ešte dobre opražíme, poopekáme.
- 6. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Ovocná smotanová torta
- Iva Vargová komentoval Dobošové rezy podľa originálneho receptu z roku 1884
- Iva Vargová komentoval Makový koláč s vanilkovým krémom
- lucia komentoval Makový koláč s vanilkovým krémom
- Denis komentoval Ovocná smotanová torta
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
2 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.