
Lečo
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 4+
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1000 g paradajky
- 1000 g zelená alebo biela paprika
- 2 ks väčšia cibuľa
- 4-5 ks špekačka
- 10 ks vajcia
- olej
- čierne korenie mleté
- červená paprika mletá
- soľ
Postup
- 1. Cibuľu si nakrájame na hrubšie a do zlata opražíme na oleji.
- 2. Ako prvú pridáme na prúžky nakrájanú papriku, pridáme soľ a korenie a tak 10. min. za občasného miešania podusíme vo vlastnej šťave.
- 3. Nepridávame žiadnu vodu. Potom pridáme na kúsky nakrájané paradajky /kto chce tak zbavené šupy/ a taktiež podusíme tak 10-15 min.
- 4. Lečo priebežne miešame a neprikrývame, aby nám zostalo min. šťavy. po 15 minútach pridáme na pol, alebo štvrť kolieska pokrájané špekačky a znova podusíme tak 5-10 min.
- 5. Nakoniec si lečo dáme na najsilnejší plameň a naraz doň vylejeme mierne rozšľahané vajcia a miešame kým sa nezrazia.
- 6. Podľa potreby dochutíme a podávame s chlebom.
- 7. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4+
- Kategória : Zeleninové
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Ovocná smotanová torta
- Iva Vargová komentoval Dobošové rezy podľa originálneho receptu z roku 1884
- Iva Vargová komentoval Makový koláč s vanilkovým krémom
- lucia komentoval Makový koláč s vanilkovým krémom
- Denis komentoval Ovocná smotanová torta
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.