Treska tmavá v kôprovo-petržlenovej marináde na grile
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 4
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1000 g treska tmavá /alebo iná ryba/
- soľ
- kôpor čerstvý
- petržlenová vňať čerstvá
- olivový olej
- čierne korenie mleté
- citrón na pokvapkanie
Postup
- 1. Rybu si umyjeme a osušíme. Z obidvoch strán si ju dobre okoreníme čiernym korením.
- 2. V miske si zmiešame olivový olej s nasekaným kôprom a petržlenom. Množstvo dáme podľa chuti, ale nemusíte sa báť. Minimálne 10g kôpru aj petržlenu.
- 3. V miske, alebo na tácke si ryby dobre ponatierame, z obidvoch strán a necháme minimálne hodinu postáť. Ryby sem tam poprekadáme a namáčame v stečenej marináde. Dáme na rozpálenú grilovaciu platňu, alebo tácku a dobre počas pečenia osolíme z obidvoch strán.
- 4. Podávame s grilovanou zeleninou, a zemiakmi.
- 5. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4
- Kategória : - fit, - ryby, Diétne recepty, Grilovačka
- Typ receptu : Obed, Ryby, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.