Karé na paradajkách
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 6
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1000 g bravčové karé
- soľ
- čierne korenie mleté
- 1 ks bujón Masox alebo vývar
- hladká múka
- olej
- 1000 g dobré paradajky alebo 2-3 plechovky lúpaných
- 150 g slanina
- 1 veľká cibuľa
Postup
- 1. Vykostené bravčové karé si narežeme na cca 1 cm hrubé plátky, naklepeme, narežeme okraje, osolíme, okoreníme, zľahka pretiahneme múkou a sprudka opečieme na oleji, aby sa nám mäso zatiahlo.
- 2. V tlakovom hrnci si opražíme narezanú slaninu, na ktorej si opražíme cibuľu do svetlohneda.
- 3. Pridáme opečené mäso, bujón a olúpané paradajky narezané na menšie kúsky.
- 4. Podlejeme vodou tak aby sa mäso dusilo a dusíme v tlakovom hrnci cca 20 min. Šťavu si môžme zahustiť múkou, ale nemusíme väčšinou sa zahustí paradajkami a múkou z mäsa, len netreba dávať veľa vody .
- 5. Podávame s ryžou, alebo zemiakovou kašou.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 6
- Kategória : - bravčové, Mäso
- Typ receptu : Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.