Čokoládové svory
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (1 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- orezky, alebo nepodarený koláč chuťou hodiace sa k "čokoláde" si pomelieme na mäsovom mlynčeku a podľa chuti a konzistencie a fantázie si do masy pridáme napríklad :
- pomleté orechy
- pikantný džem
- silnú instatntnú kávu
- pomletú zrnkovú kávu sypkú
- rum, alebo aróma
- kakao
- kokos
- poprípade maslo, alebo tekutú čokoládu, alebo zvyšnú maslovú plnku
Postup
- 1. Dáme si pozor na tekutiny, aby nám masa veľmi nezredla a počítajme s tým, že pri mastnejšej hmote pod teplotou rúk zmäkne, ale v chladničke stuhne.
- 2. Takže suroviny podľa fantázie a chuti rukou premiešame, vytvoríme valčeky, dáme stuhnúť a nakoniec ich obalíme v čokoládovej poleve z čokolády a stuženého tuku.
- 3. Necháme stuhnúť na mastnom papieri a nakoniec ľubovolne ozdobíme.
- 4. Dobrú chuť !!!
- Kategória : Nepečené dezerty, Veľkonočné dobroty, Vianočné dobroty, Zákusky, koláče
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
1 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.