Lotus Biscoff cheesecake
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Produkt
- 1 okrúhla forma
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 300 g sušienky Lotus Biscoff
- 150 g rozpustené maslo
- .
- 450 g smotanový syr ( 250 g mascarpone + 200 g Philadelphia plnotučná
- 1 KL vanilková aróma
- 100 g práškový cukor
- 200 ml smotana na šľahanie 33%
- 200 g Lotus Biskoff natierka
- .
- sušienky a orechy na ozdobu
Postup
- 1. Sušienky si rozdrvíme v mixéri na jemné omrvinky. Maslo si rozpustíme.
- 2. Rozdrvené keksy si zmiešame zmaslo a pevne natlačíme na dno tortovej formy s priemerom cca 25 cm.
- 3. S mixérom si v miske rozmiešame obidva smotanové syry, vanilkovú arómu, práškový cukor a pomazánku Lotus do hladka. Potom prilejeme smotanu a vymiešame do tuha, Pozor, aby sa vám to nezrazilo, miešajte na najmenšej rýchlosti.
- 4. Krém rovnomerne natrieme na sušienky vo forme a necháme stuhnúť min. 5-6 hodín, najlepšie cez noc.
- 5. Cheesecake vyberieme z formy a ozdobíme podľa fantázie. Krájame mokrým , čistým nožom.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 12
- Kategória : Cheesecakes, Zákusky, koláče
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.