Šunkové fliačky
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1pekáč
- Obtiažnosť Stredné
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 500 g cestovina /fliačky, rezance, vrtuľky, a pod./
- 500 g údené mäso /kvôli využitiu najlepšie vyvarené v polievke/
- soľ
- mleté čierne korenie
- 500 ml smotana na varenie
- 4 ks vajce
- 1 KL vegeta
Postup
- 1. Cestovinu si uvaríme do polomäkka.
- 2. Uvarené mäso si narežeme na malé kúsky, kto ako má rád.
- 3. Pekáč si vymastíme olejom, alebo masťou.
- 4. V mise si dobre premiešame cestovinu s mäsom, opepríme, opatrne osolíme /lebo mäso je slané/ a vysypeme a urovnáme v pekáči. Zakryjeme alobalom a pečieme min. 30 minút pri 200 stupňoch.
- 5. Potom fliačky odkryjeme zalejeme ich smotanou s vajíčkami a troškou vegety a necháme do chrumkava zapiecť a môžme fliačky počas zapekania aj trošku poprevracať.
- 6. Podávame s kyslou uhorkou.
- 7. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4+
- Kategória : - bravčové, Mäso
- Typ receptu : Mäso, Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.