Kuracia pečeň po kardinálsky
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 panvica
- Obtiažnosť Stredné
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 600 g kuracia pečeň
- 50 g údená slanina bez kože
- 1 ks cibuľa
- 2 ks strúčik cesnaku
- čierne korenie mleté
- 100 g šampiňóny čerstvé
- 3 - 4 PL kečup
- 100 ml červené víno
- 2 PL sekané mandle (nemusia byť )
Postup
- 1. Pečeň nakrájame na kocky. Do nadrobno pokrájanej roztopenej slaniny dáme najemno pokrájanú cibuľu, trocha opražíme, pridáme nakrájanú pečeň, lisovaný cesnak, mleté čierne korenie a smažíme do ružova.
- 2. Pridáme pokrájané šampiňóny, kečup, víno a podusíme. Solíme až nakoniec !
- 3. Na tanieroch posypeme sekanými mandľami (najprv ich však sparíme, ošúpeme, trocha opražíme a nasekáme).
- 4. Podávame s varenými zemiakmi, hranolkami prípadne ryžou.
- 5. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.