Bimbo rezy
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 torta priemer 24 cm
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- hrnček objem 250 ml
- 2 ks hrnček polohrubá múka
- 1 ks hrnček biely smotanový jogurt
- 2/3 hrnček kryštálový cukor
- 2 ks vajce
- 2/3 hrnček slnečnicový olej
- 2-3 PL tekutý med
- 1,5 KL prášok do pečiva
- 1/2 KL sóda bikarbóna
- 300 ml kyslá smotana
- 1 ks plechovka karamelového salka /kúpime hotové, alebo si uvaríme/
Postup
- 1. Zmiešame jogurt, vajcia, med, olej a cukor. Primiešame múku s práškom do pečiva a so sódou bikarbónou.
- 2. Pripravené cesto rozdelíme na 3 diely, pridáme do neho tesne pred pečením odváženú tretinu múky so sódou a kypriacim práškom, nalejeme do vymastenej a vysypanej tortovej formy (24 cm priemer).
- 3. Postupne upečieme tri korpusy, alebo si môžeme cesto zmiešať naraz a vyliať na plech vystlaný mastným papierom a po upečení pozdĺžne prerezať na tri pásy.
- 4. Príprava krému je veľmi jednoduchá. Zmiešame kyslú smotanu s kondenzovaným karamelovým salkom a prešľaháme ručným šľahačom.
- 5. Tortu, alebo rezy si aj na povrchu potrieme tretinou plnky a posypeme sekanými orechami. Zákusok režeme na trojuholníčky a najlepšie na druhý deň.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 12
- Kategória : Zákusky, koláče
- Typ receptu : Koláč
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.