Mrkvovo-zelerovo-kalerábové fašírky
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 18ks
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (1 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 800 g zeleniny (mrkva, kaleráb, zeler)
- 4 ks vajce
- 10 PL (kopcovité) ovsené vločky
- 5 PL strúhanka
- 1 PL (kopcovitá) vegeta
- 1/2 KL čierne korenie mleté
- soľ nedávame
Postup
- 1. Zeleninu si očistíme a na jemno nastrúhame. Nežmýkame.
- 2. Pridáme, ostatné ingrediencie, dobre zamiešame a necháme aspoň 15 minút postáť, aby vločky a strúhanka napučali.
- 3. Z masy formujeme fašírky (je to dosť mokré a lepivé, ale ináč by boli suché a tvrdé), obaľujeme v strúhanke , trošku pritlačíme na plocho a vyprážame v dostatočnom množstve oleja. Vyberáme na papierovú utierku, kde ich necháme trošku odkvapkať od oleja. Podávame so zemiakovou kašou a obľúbeným šalátom, alebo dresingom.
- 4. Fašírky si môžeme uložiť na plech vyložený mastným papierom a pokvapkaný olivovým olejom. Trošku ich pokvapkáme aj na vrchu a dáme piecť do rúry na 180 stupňov. Čas pečenia záleží od veľkosti a hrúbky.
- 5. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4+
- Kategória : Bezmäsité, Diétne recepty, Zeleninové
- Typ receptu : Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
1 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.