Filety zo pstruha s paradajkami
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 4
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 8 ks filety zo pstruha /2 ks na porciu/
- 1 plechovka krájané lúpané paradajky
- 1 hrsť čerstvej bazalky
- čierne korenie mleté
- soľ
- červená paprika mletá
- maslo + olej
- kryštálový cukor
- citrón
Postup
- 1. Filety si umyjeme, osušíme, osolíme a okoreníme čierným korením mletým a červenou paprikou.
- 2. Paradajky z konzervy si dáme do hrnca, podlejeme cca 1 dcl vody, pridáme štipku čierneho korenia, hrsť nasekanej bazalky a chvíľku povaríme. Nakoniec dochutíme cukrom.
- 3. Na panvici si roztopíme maslo a pridáme trošku oleja, aby sa nám neprepaľovalo. Na rozpálený tuk si dáme filety, najprv kožou na panvicu a opekáme, otočíme a opekáme do zlatova
- 4. Rybu podávame pokvapkanú, alebo ozdobenú citrónom s paradajkovou omáčkou a varenými zemiakmi.
- 5. V tomto období je vhodné podávať s novými zemiakmi, ktoré si uvaríme v celku v šupe v slanej vode a pred podávaním horúce olúpeme, rozpolíme a polejeme výpekom z panvice.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4
- Kategória : - fit, - ryby, - zdravšie Vianoce
- Typ receptu : Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.