
Morčacie prsia Cordon bleu
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 4
- Obtiažnosť Stredné
Hodnotenie receptu
- (4.5 /5)
- (2 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 4 väčšie plátky morčacie prsia
- 8 ks plátkov obľúbenej šunky
- 4 hrubšie plátky tvrdý syr
- soľ
- čierne korenie mleté
- 4 ks špáradlá
- .
- Na trojobal:
- hladká múka
- vajíčka
- strúhanka
Postup
- 1. Plátky morčacích pŕs si naklepeme, osolíme, opepríme, na polovicu plátku si "pokrčíme" 1 plátok šunky, potom položíme plátok syra a na neho druhý pokrčený plátok šunky.
- 2. Plátok mäsa preložíme na poly spojíme šparadlom, obalíme v trojobale a vyprážame vo fritéze, alebo v panvici vo väčšom množstve oleja.
- 3. Podávame teplé so zemiakmi a tatárskou omáčkou.
- 4. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Ovocná smotanová torta
- Iva Vargová komentoval Dobošové rezy podľa originálneho receptu z roku 1884
- Iva Vargová komentoval Makový koláč s vanilkovým krémom
- lucia komentoval Makový koláč s vanilkovým krémom
- Denis komentoval Ovocná smotanová torta
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
2 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(4.5 / 5)
No comments yet.