Bravčové karé na sušených hubách
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 5
- Obtiažnosť Stredné
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 5 ks plátkov karé s kosťou
- 20-30 g sušené huby
- hl. múka
- 1 ks veľká cibuľa
- 1/2 kocky hubový bujon
- červená paprika mletá
- čierne korenie mleté
- soľ
Postup
- 1. Karé si naklepeme a z obidvoch strán osolíme a okoreníme peprom.
- 2. V tlakovom hrnci si na oleji opražíme cibuľu do hneda, poprášime červenou paprikou a pridáme sušené huby, podlejeme vývarom z polky bujónu.
- 3. Na panvici si rozpálime olej a sprudka si na ňom opečieme rezne, ktoré sme jednou stranou namočili v hladkej múke.
- 4. Mäso si prídáme do tlakového hrnca, zalejeme výpekom z panvice, zatvoríme a varíme cca 20 min. od signálu varu.
- 5. Šťavu už nezahusťujeme a podávame s ryžou, alebo zemiakovou kašou.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 5
- Kategória : - bravčové, Mäso
- Typ receptu : Mäso, Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.