
Celozrnné rustikálne bagety
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 8 bagiet
- Obtiažnosť Stredné
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 300 g hladká múka
- 100 g celozrnná špaldová múka
- 150 g celozrnná pšeničná múka
- 50 g pomleté ovsené vločky
- 350-450 ml vlažná voda
- 42 g čerstvé droždie
- 1 KL soľ
- 1 KL cukor
Postup
- 1. Všetky suché prísady dáme do misy, premiešame, rozdrobíme do nich droždie, a miešame s pomalým primiešavanim vody až kým sa cesto nebude odlepovať od misy a nebude pekné hladké a nelepivé.
- 2. Prikryjeme utierkou a dáme vykysnúť min. na hodinu na teplé miesto.
- 3. Po vykysnuti si cesto vyklopíme na dosku rukou natiahneme, narežeme na 6 až 8 kúskov a ten tiež rukou natiahneme jemne pretočíme a dáme na plech vystlaný papierom.
- 4. Necháme ešte tak 30 min podkysnuť a dáme upiecť do rúry vyhriatej tak na 170 stupňov.
- 5. Dobru chuť !!!
- Počet porcií : 8
- Kategória : - fit, Chlebíky, pečivo, Diétne recepty
- Typ receptu : Raňajky, Večera
Najnovšie recepty
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
-
Kuracie mäso zapekané s...
-
Gyros šalát
-
Wifonkový výborný šalát
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.