Cesnakovo-paprikový bôčik na studeno
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 kus
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (1 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1 kg chudý bôčik s, alebo bez kosti
- 4 strúčiky cesnak
- soľ
- 3 PL červená paprika mletá
- .
- Do vývaru:
- 2 ks bujón Masox
- 1 KL čierne korenie mleté
- 5-7 guličiek nové korenie
- 4 ks strúčiky cesnak pretlačený
- .
Postup
- 1. Bôčik v celku si umyjeme, a dáme do tlakového hrnca s prísadami "do vývaru "
- 2. Varíme od signálu 1 hodinu.
- 3. Bôčik vyberieme a celý /okrem kože/ potrieme roztlačeným cesnakom, ktorý sme zmiešali s troškou soli. Následne na to posypeme tak isto celý bôčik červenou paprikou a odložíme do chladničky do druhého dňa.
- 4. Režeme na tenké plátky a podávame s chlebom, horčicou, chrenom, uhorkou a pod.
- 5. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4
- Kategória : - bravčové, Studené, teplé chuťovky
- Typ receptu : Raňajky, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
1 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.