Cestoviny tagliatelle s kuracím mäsom, brokolicou a sušenými paradajkami
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 veľká panvica
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (4.2 /5)
- (6 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 300 g kuracie prsia
- 200 g kozí syr
- 6 ks strúčik cesnaku
- olivový olej
- soľ
- 100 g petržlen čerstvý
- 400 g cestoviny tagliatelle
- 100-200 ml kurací vývar
- čierne korenie mleté
- 150 g brokolica
- 50 g sušené paradajky v oleji (čistá váha)
- 1 hrsť čerstvá petržlenová vňať
Postup
- 1. Kuracie prsia si umyjeme a narežeme na malé tenučké plátky, aby sa nám dobre premiešali s cestovinami.
- 2. Dáme si ich na panvicu (najlepšie wok) na malé množstvo rozpáleného oleja, sprudka opražíme , podlejeme troškou vývaru a podusíme do mäkka. Mäso si odložíme .
- 3. Tagliatelle uvaríme vo vriacej osolenej vode „al dente“. Potom ich scedíme.
- 4. Cesnak nakrájame na plátky a orestujeme ho na rozohriatej panvici s olivovým olejom.
- 5. Po chvíli pridáme petržlen nakrájaný na malé kocky a restujeme, kým trochu nezmäkne.
- 6. Potom pridáme brokolicu, sušené paradajky nakrájané nadrobno a podlejeme vývarom.
- 7. Primiešame scedené cestoviny, kúsky mäsa a nasekanú petržlenovú vňať. Osolíme, okoreníme a necháme veľmi krátko prevariť resp. prehriať.
- 8. Tagliatelle servírujeme v hlbokom tanieri posypané nastrúhaným kozím syrom.
- 9. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
6 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(4.2 / 5)
No comments yet.