Čevapčiči
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Stredné
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 250 g hovädzie mäso napr. plece
- 250 g bravčové pliecko chudé
- 1 väčšia cibuľa
- 5 strúčiky cesnak
- 1 PL červená paprika mletá
- chilli
- soľ
- majoránka
- 1 vajce
- hladká múka na obalenie
- olej na opekanie
- .
- horčica
- cibuľa
- .
Postup
- 1. Mäso si pomelieme, pridáme na jemnučko narezanú cibuľu, pretlačený cesnak a ostatné suroviny, hmotu dobre premiešame a necháme /pokiaľ je to možné/ postáť v chladničke.
- 2. Potom si tvarujeme valčeky cca 7 cm dlhé a hrubé asi ako prst /vraj podľa originálu, aby sa prepiekli / , pováľame v hladkej múke /budú zvonku chrumkavejšie/ a na panvici ich z každej strany opekáme, nie vyprážame.
- 3. Mäso by malo byť vo vnútri ešte trošku ružové.
- 4. Podávame s varenými zemiakmi, valčeky si máčame do horčice a potom do jemne nasekanej cibule.
- 5. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4
- Kategória : - bravčové, - hovädzie, - mleté
- Typ receptu : Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.