Dubáková omáčka k steaku
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 panvica
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 200 g čerstvé dubáky (kľudne aj iný druh alebo aj mrazené)
- 1 PL maslo
- 1 PL olivový olej
- 100 -200 ml smotana na varenie
- čierne korenie mleté
- soľ
- 1/2 kocky hubový bujón, alebo hubové korenie
- 1 KL hladká múka
Postup
- 1. Na panvicu si dáme maslo aj olej, pridáme očistené a na plátky nakrájané huby, okoreníme, podlejeme troškou vody a dusíme do mäkka tak 10-15 minút.
- 2. Potom si do 100 ml smotany pridáme 1 KL múky, nalejeme do húb a podľa potreby smotanou, alebo múkou doladíme do požadovanej hustoty a množstva.
- 3. Omáčku za stáleho miešania trošku povaríme a podávame.
- 4. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.