Kurací rezeň v cornflakes pečený v rúre
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 500 g kuracie prsia
- 1 PL zemiakový škrob (solamyl)
- 1 ks vajce
- 100 g biely smotanový jogurt gréckeho typu
- 1 ks strúčik cesnaku
- soľ
- 200 kukuričná strúhanka z cornflakes
Postup
- 1. Deň vopred si umyjeme kuracie prsia, narežeme na plátky, cez potravinovú fóliu naklepeme na rovnako hrubé kúsky a z obidvoch strán osolíme.
- 2. Z jogurtu, vajíčka, škrobu a pretlačeného cesnaku si vymiešame marinádu. Pripravíme si uzatvárateľnu nádobu, na dno ktorej si dáme trošku marinády, uložíme rezeň natrieme ho marinádou a takto to opakujeme až kým, neminieme rezne aj marinádu. Uložíme do chladničky na minimálne noc.
- 3. Pred pečením si pripravme plech s mastným papierom. Rezne vyberáme z marinády (je dobre keď na nich tej marinády zostane čo najviac), obaľujeme v strúhanke a ukladáme na plech.
- 4. Pečieme pri teplote 200 stupňov cca 30 minút.
- 5. TIP : Keď si chceme chuť rezňov "vylepšiť", potrite papier olejom a rezne postriekajte olejovým sprejom.
- 6. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 2+
- Kategória : - fit, - hydina, - nízkokalorické, - zdravšie Vianoce, Diétne recepty, Mäso
- Typ receptu : Kuracie, Mäso, Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.