Paprikovo – cesnakový bôčik na studeno
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1,5 ks bravčový bôčik s kosťou alebo bez kosti (prerastanosť je na vašej chuti)
- 1 KL slabá čierne korenie mleté
- 1 PL zarovnaná soľ
- 1 ks kocka bujón masox
- 10 guličiek nové korenie celé
- 5 a viac ks strúčik cesnak
- .
- červená paprika mletá na posypanie
Postup
- 1. Bravčový bôčik si umyjeme, prešpikujeme ho cesnakom a dáme variť do studenej vody.
- 2. Pridáme všetky ostatné ingrediencie (okrem papriky) a varíme v hrnci 1,5 hodiny, alebo v tlakovom hrnci cca 1 hodinu.
- 3. Horúci uvarený bôčik vyberieme na tanier (keď má kosti tak ich vyberieme) a zo všetkých strán (okrem kože) ho dostatočne posypeme mletou červenou paprikou.
- 4. Dáme ho do chladničky (najlepšie do druhého dňa) a podávame s horčicou, chrenom, kyslou uhorkou, baraními rohami a chlebom.
- 5. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4+
- Kategória : - bravčové, Mäso, Studené, teplé chuťovky
- Typ receptu : Raňajky, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.