Pečená kuracia pečeň
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1malý pekáč
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (1 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 500 g kuracia pečeň
- 200 g cibuľa
- 4-6 ks strúčik cesnak
- 40 ml sójová omáčka
- 80 g plnotučná horčica
- 70 g údená slanina
- 200 ml voda
Postup
- 1. Umytú a očistenú kuraciu pečeň v celku dáme do pekáča, pridáme na jemné kúsky nakrájanú slaninu, na širšie rezance narezanú cibuľu, na plátky nakrájaný cesnak, pridáme sójovú omáčku, horčicu.
- 2. Všetko v pekáčiku dobre premiešame, podlejeme vodou a odkryté dáme piecť do rúry vyhriatej na 200-220 stupňov. V polovici pečenia pečienky poobracajte, ale obsah nemiešajte.
- 3. Pečieme kým sa nám neodparí skoro celá voda.
- 4. Podávame s pečivom, tatarskou omáčkou, majonézou ako chuťovku na večeru, alebo s hranolkami a dipom.
- 5. Dobrú chuť !!!
- 6. Inšpirácia: Bonviváni
- Počet porcií : 2+
- Kategória : - hydina, - nízkokalorické, Diétne recepty, Mäso, Studené, teplé chuťovky
- Typ receptu : Kuracie, Mäso, Obed, Večera
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
1 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.