Pečené stehno z diviaka
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 1 pekač
- Obtiažnosť Stredné
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1000 g stehno z diviaka vcelku
- soľ
- čierne korenie mleté
- cca 10 ks nové korenie celé
- 5-6 ks bobkový list
- čerstvý tymián
- bravčová masť
- hladká múka
- 100 g slanina
- 4-6 strúčikov cesnak
Postup
- 1. Mäso si umyjeme, osušíme a prešpikujeme si ho cesnakom a slaninou.
- 2. Potom si ho celé nasolíme, okorením čiernym korením a tymianom.
- 3. Mäso vložíme do pekáča, polejeme rozpustenou masťou , pridáme bobkový list, nové korenie podlejeme vodou, zakryjeme a pečieme domäkka cca 2 hodiny pri 180 stupňoch.
- 4. Upečené mäso vyberieme a uchováme prikryté na teplom mieste.
- 5. Zostatok šťavy precedíme, zaprášime múkou a za stáleho miešania prevaríme, prípadne doladíme chuť a hustotu.
- 6. Podávame so žemľovými alebo zemiakovými knedľami, alebo zemiakmi.
- 7. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jahody v želé so...
-
Parížsky syrový koláč
-
Šišky z Pribináčika –...
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- Iva Vargová komentoval Cuketový slaný koláč
- Miroslava komentoval Osviežujúca ovocná torta s mascarpone a tvarohom
- pedro komentoval Cuketový slaný koláč
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.