
Špenátový prívarok
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 4
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (5 /5)
- (2 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- 1 bal. špenátový pretlak mrazený / 450 g /
- 2-4 ks strúčik cesnaku
- čierne korenie mleté
- soľ
- cca 1- 2 dcl vody alebo vývaru
- 1,5 dcl mlieka alebo smotany
- 2-3 PL hladká múka
Postup
- 1. Mrazený špenát vložíme do kastróla, prilejeme tak 1- 2 dcl vody (vývaru), pridáme prelisovaný cesnak, soľ a čierne korenie a varíme tak 10 min.
- 2. V mlieku rozmiešame múku a špenát zahustíme a chvíľu za stáleho miešanie povaríme.
- 3. Nakoniec pridáme plátok masla na zjemnenie. Podávame s varenými zemiakmi a vajíčkom.
- 4. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
-
Kuracie mäso zapekané s...
-
Gyros šalát
-
Wifonkový výborný šalát
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
2 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(5 / 5)
No comments yet.