
Treska tmavá na masle pečená v rúre
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (3 /5)
- (2 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- treska tmavá /alebo iná ryba/
- maslo obyčajné
- soľ
- mleté čierne korenie
- červená paprika mletá
Postup
- 1. Rybu si umyjeme, osušíme dobre osolíme, okoreníme a dáme na pekáč vyložený mastným papierom,
- 2. Rybu obložíme maslom a v rúre pečieme tak na 200 stupňoch tak cca 20 min
- 3. Podávame napr.so zemiakovou kašou , alebo opekanými zemaikmi. K rybe do pekáča si môžme pridať rôznu zeleninu, najlepšie sú cherry paradajky.
- 4. Dobrú chuť !!!
Najnovšie recepty
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
-
Kuracie mäso zapekané s...
-
Gyros šalát
-
Wifonkový výborný šalát
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
2 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(3 / 5)
No comments yet.