
Vyprážané huby
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- huby vhodné na vyprážanie napr. plávky, bedle, muchotrávky červenkasté a pod.
- 200 ml mlieko
- 1 KL soľ
- hladká múka
- vajce
- strúhanka
- olej na vyprážanie
Postup
- 1. Huby dobre očistíme a odrežeme hlúbik.
- 2. Očistené klobúky namočíme v slanom mlieku a obalíme v trojobale.
- 3. Vyprážame v oleji a podávame.
- 4. Dobrú chuť !!!
- Kategória : Bezmäsité, Huby, Studené, teplé chuťovky
Najnovšie recepty
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
-
Kuracie mäso zapekané s...
-
Gyros šalát
-
Wifonkový výborný šalát
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.