
Zubáč v marináde
-
- Čas prípravy
- Minút
-
- Čas varenia
- Minút
-
- Produkt
- 4
- Obtiažnosť Ľahké
Hodnotenie receptu
- (0 /5)
- (0 Hodnotenie)
- Recept
- Postup
- Hodnotiť/Komentovať Text size
Ingrediencie
- cca 1 kg filety zubáča alebo inej ryby
- rasca, zemiaky
- .
- Na marinádu:
- 200 ml olej
- 1 PL med
- 1 KL worčestrová omáčka
- 1/2 KL červenej sladkej papriky
- 1 PL vegeta
- 1/2 KL čierne korenie mleté
- 1 KL soli
- 3- 4 strúčiky pretlačený cesnak
Postup
- 1. Suroviny na marinádu zmiešame a na 24 hodín do nej namočíme umyté filety zo zubáča.
- 2. Na druhý deň si do suchého pekáča naukladáme surové zemiaky narezané na cca 0,5 cm kolieska, posypeme rascou, na nich poukladáme filety a celé to zalejeme marinádou, zakryjeme alobalom a pri 180-200 stupňoch pečieme tak 30 min.
- 3. Keď je už všetko skoro mäkké, alobal odkryjeme a ešte 10- 15 min, rybu zapečieme.
- 4. Dobrú chuť !!!
- Počet porcií : 4
- Kategória : - ryby
Najnovšie recepty
-
Jablkový krémeš s mascarpone...
-
Bedle na rasci
-
Kuracie mäso zapekané s...
-
Gyros šalát
-
Wifonkový výborný šalát
Obľúbené recepty
Najnovšie články
Najnovšie komentáre
- Iva Vargová komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Makovky ako z pekárne
- Mária komentoval Makovky ako z pekárne
- Ľudmila komentoval Úžasný šťavnatý čokoládový koláč
- Iva Vargová komentoval Juhoslovanské slané koláče
Archív
- február 2019 (1)
- február 2018 (1)
- január 2017 (1)
- jún 2016 (2)
- marec 2016 (2)
Hodnotenie receptu
0 ludia hodnotili tento recept
Hodnotenie
(0 / 5)
No comments yet.